top of page
what we do

Waarom gaan we dit doen?

Dit concept is de afgelopen jaren ontwikkeld door veel gesprekken te voeren, research te doen, plekken te bezoeken, bijeenkomsten te organiseren en inhoudelijke discussies te voeren over de toekomst. De toekomst die, als je het zo bekijkt, weinig positieve scenarios biedt als de vergrijzing, het pensioenstelsel en de ongezondheid van mensen zich blijven ontwikkelen.

 

Vragen die de afgelopen jaren steeds terug zijn gekomen, gaan over hoe je later, als je oud bent, je leven zo mooi mogelijk in kunt vullen. Hoe kun je afhankelijkheid van familie en gezondheidszorg omzetten in het toevoegen van waarde?


Maar ook; hoe kun je deze woelige tijden als leermoment vastgrijpen, zelf achter het stuur gaan zitten, richting geven en samen gas geven? Je leven anders slim inrichten, zodat het gezond en vooral heel leuk kan zijn. Nu, voor over een tijdje of voor over 10 jaar.

wat gaan we doen?

We pakken de koe bij de hoorns en gaan vanaf mei 2021 een grote villa huren in Malaga, 200 meter van het strand. Deze villa wordt de start van het avontuur. Hier gaan we de komende jaren een hoop lol beleven aan de activiteiten die we daar samen gaan ontwikkelen.


We zijn van het ideaal uitgegaan: wat is de mooiste plek om te wonen (in combi met je woonplaats in Nederland)? Met wat voor soort mensen zou je het liefst samen zijn? Wat zou je het liefste willen doen of wat zou je toegevoegde waarde kunnen zijn voor de wereld om je heen?

 

MalagaStudios ziet de oplossing in het ontwikkelen van een geweldige plek in een stad waar bijna altijd de zon schijnt, het barst van de cultuur en een interessant investeringsklimaat heeft. Een ideale plek om de toekomst zelf vorm te geven.

 

Waar je bijvoorbeeld af-en-toe een paar dagen komt werken, filosoferen of om te reflecteren. Of een week even diep in-en-uit-ademen. Waar je levenswerk nieuwe impulsen krijgt.

bottom of page