top of page
focusgroep

MalagaStudios is een netwerk van designers, architecten, kunstenaars, schrijvers, actieve sporters, natuurliefhebbers, wetenschappers, fooddesigners (tech)entrepreneurs, denkers en doeners. Het uitgangspunt is dat een ieder een actieve houding heeft en toegevoegde waarde levert aan haar/zijn verblijf in Malaga. Je komt in principe alleen, maar met partner of met familie is ook prima als ieder zich een actieve rol kan toe-eigenen. Dat kan ook heel praktisch: kookworkshops of schilderles organiseren, fietsroutes uitzetten of een busje organiseren voor een museumbezoek of om een dagje te gaan skiën. 

BENADERING FOCUSGROEP

Vanaf april 2022 gaan we social media optimaal activeren. Zakelijk gaan we LinkedIn inzetten en verhuurplatforms op niveau betrekken, zoals dat bij MalagaStudios past. Denk hierbij aan Airbnb waarbij je zelf je potentiële bezoekers inspireert en selecteert, zodat we een divers internationaal publiek aanspreken en zo nieuwe internationale samenwerkingen aangaan die op hun beurt MalagaStudios weer verrijken.

 

De boodschap van MalagaStudios is het stimuleren van denken en doen. Verbeelden en maken. Brabants en werelds. Deze mentaliteit en geloof in de toekomst gaan nieuwe, mooie dingen opleveren. Er is ruimte voor ideeën. Om te groeien. Voor talent en initiatieven. Wie die energie voelt of nodig heeft, is bijzonder welkom. 

bottom of page