top of page
wie zijn wij

DAAN MELIS 

heeft in zijn leven in veel verschillende situaties geleefd. Hij is creatief, reislustig en ondernemend. Zijn ervaring in (city)marketing/ projectontwikkeling, eventproducties, concept en het implementeren van complexe processen. 

 

Daan is bijna 15 jaar getrouwd met zijn Spaanse vrouw, Carmen, geboren in Cordoba, getogen en gestudeerd in Madrid. In 2008 hebben ze elkaar ontmoet in Madrid, waar Carmen toen voor de FIFA/ Antenna3 werkte als producer. In 2009 is Carmen naar Eindhoven verhuisd waar Daan zijn uitgeverij, (Soeps) en zijn ontwerpburo (Edhv) runde; samen goed voor een 12-tal werknemers. 

In 2009 heeft Daan zijn bedrijven verkocht waarna hij met Carmen naar Marbella verhuisd is en waar ze getrouwd zijn. Hun dochter Laura is in 2010 in Marbella geboren. Deze periode was zeer leerzaam op gebied van pionieren, leven en genieten in een fantastisch land; Leven aan zee doet iets met je; je neigt naar ultieme rust en tegelijkertijd geeft het energie om te sporten en bewegen. 

 

Rust en ondernemen gingen op dat moment niet goed samen en Daan koos voor een droombaan bij Citymarketing Eindhoven. Samen met de crisis, die in zuid Spanje op zijn dieptepunt was, was de keuze snel gemaakt. Daan, Carmen en Laura hebben hun leven weer opgebouwd in Eindhoven. 2021, inmiddels 10 jaar terug in Nederland, zien we dat het contrast tussen Eindhoven en leven aan de Costa zeer groot is. Interessant om dat contrast uit te diepen en de dosis kennis, energie en netwerk in te zetten voor dit mooie plan.

daannnnnnn.jpg
mii.png
bottom of page